SOTEU 2018

 

Är du intresserad av Europas framtid, och vill ta chansen att vinna en resa till Strasbourg för att besöka Europaparlamentets debatt om ”Läget i den Europeiska unionen ” den 10 till 13 september 2018?

 

Nu har du chansen – vi bjuder på inträdet!

Tio vinnare bjuds in till Strasbourg och får närvara vid debatten, en av årets politiska höjdpunkter i Europaparlamentet!

Så deltar du i tävlingen

Det är enkelt! Använd din personliga länk för att få fler människor att delta i kampanjen. Länken får du när du anmäler dig på vår webbplats www.thistimeimvoting.eu. Sprid den bland dina vänner och bekanta. Vi håller dig uppdaterad om hur många som anmält sig tack vare dig.

Det finns bara två regler: se till att människor anmäler sig via just din unika länk (den ser ut så här: https://www.thistimeimvoting.eu/?recruiter_id={siffra}). Gör det fram till midnatt den 31 juli. De tio som lyckas få allra flest att anmäla sig med just sina länkar kommer att bjudas in till Strasbourg för debatten om ”Läget i den Europeiska unionen ” i september, med resa och boende betalt.

Vad handlar det om?

De tio vinnarna kommer att bjudas på en fyradagarsresa till Strasbourg den 10-13 september. De kommer att få träffa och diskutera med ledamöter, och följa själva debatten från hedersplats. Vid debatten, som är den viktigaste under året, debatterar Europaparlamentarikerna vilka vägval EU ska göra under det kommande året. Medlemmar i Parlamentets kampanjteam inför valet kommer att finnas på plats för att hjälpa till och svara på frågor. Europaparlamentet ordnar och står för boende och resa.    

Vem får delta?

Du måste vara minst 18 år gammal, bo i ett EU-land och vara tillgänglig för att komma till Strasbourg den 10-13 september. De tio vinnarna kommer att kontaktas via e-post inom 48 timmar efter deadline vid midnatt den 31 juli 2018. Så glöm inte att hålla koll på inkorgen!

Genom att delta i tävlingen ger du också ditt medgivande till, om du skulle vara en av vinnarna, att bli filmad för en video som kommer att publiceras på Europaparlamentets sociala medieplattformar.