SOTEU 2018

Bi radi povedali svoje mnenje o prihodnosti Evrope in se potegovali za potovanje v Strasbourg na razpravo o stanju EU?

 

Nič lažjega, prijavite se lahko že danes.

V Strasbourg bomo namreč povabili 10 ljudi, ki se bodo udeležili razprave o stanju EU (SOTEU).

Kako lahko sodelujete v tekmovanju

Prepričajte kar največ ljudi, da se udeležijo evropskih volitev. To storite tako, da na socialnih omrežjih s prijatelji delite svojo povezavo, ki jo dobite ob prijavi na www.thistimeimvoting.eu. Sproti vas bomo obveščali o tem, koliko ljudi se je vključilo v kampanjo zato, ker ste jih o tem prepričali vi.

Tekmovanje ima dve pravili: prepričajte ljudi, da se prijavijo s pomočjo vaše povezave ( ta izgleda takole: https://www.thistimeimvoting.eu/?recruiter_id={število}) pri čemer morajo to storiti do 31. julija.

In nagrada?

Deset zmagovalcev bomo povabili, da se udeležijo štiridnevnega potovanja v Strasbourg (10. - 13. september 2018). Srečali se bodo z evropskimi poslanci in s sedežev za visoke goste spremljali razpravo o stanju EU. To je najpomembnejša razprava v Evropskem parlamentu, kjer je govora o dosežkih unije v preteklem letu in načrtih za prihodnost.

Stroške potovanja in namestitve bo poravnal Evropski parlament, ekipa za evropske volitve pa bo na voljo za pomoč in informacije.

Kdo lahko sodeluje v tekmovanju?

Stari morate biti najmanj 18 let, živeti v EU in biti pripravljeni biti v Strasbourgu med 10. in 13. septembrom. Deset zmagovalcev bomo po elektronski pošti obvestili 48 ur potem, ko se tekmovanje 31. julija zaključi.

S tem, ko sodelujete v tekmovanju, soglašate s tem, da vas lahko snemajo in da lahko Parlament posnetke objavi na socialnih omrežjih.