Competiția SOTEU 2018

Vrei să-ți împărtășești opiniile despre viitorul Europei și să ai șansa de a câștiga o vizită la Strasbourg pentru a participa la discursul despre Starea Uniunii Europene (SOTEU)?

Ei bine, fă un pas înainte - participarea este gratuită!

Mulțumită acestei oportunități unice, zece dintre voi vor fi invitați la Strasbourg pentru a participa la SOTEU!

Cum participi la concurs

Nimic nu este mai ușor: convinge cât mai multe persoane să se alăture campaniei noastre, utilizând link-ul tău unic, pe care îl obții înscriindu-te pe site-ul http://www.thistimeimvoting.eu/ și împărtășindu-l cu cât mai mulți prieteni. Te vom ține la curent cu numărul de persoane care s-au înscris mulțumită ție!

Există doar două reguli: asigură-te că oamenii se înregistrează utilizând link-ul tău unic (arată astfel: https://www.thistimeimvoting.eu/?recruiter_id={număr}) și continuă să faci acest lucru până pe 31 iulie la miezul nopții CET. Echipa alegerilor de la Parlament va invita cele mai active persoane să vină la Strasbourg.

Ce este în joc?

Cei zece câștigători vor fi invitați pentru o vizită de trei zile la Strasbourg (10-13 septembrie). Aceștia se vor întâlni și își vor împărtăși părerile cu deputații europeni și vor primi locuri VIP pentru a urmări dezbaterea privind Starea Uniunii, care este cea mai importantă dezbatere anuală a Parlamentului în legătură cu direcția în care va merge UE în anul următor. Echipa de pregătire a campaniei de comunicare din  Parlamentul European îți stă la dispoziție pentru ajutor și informații. Cheltuielile de cazare și de călătorie vor fi acoperite de Parlamentul European.

Cine poate participa la concurs?

Trebuie să ai cel puțin 18 ani, să locuiești într-o țară a Uniunii Europene și să fii disponibil în perioada 10-13 septembrie pentru a veni la Strasbourg. Cei zece câștigători vor fi contactați prin e-mail - prin urmare, asigură-te că verifici e-mailul în zilele în cauză!

Participând la acest concurs, ești de acord să fii filmat pentru un videoclip care va fi publicat pe platformele de social media ale Parlamentului.