SOTEU Wedstrijd 2018

Deel je mening over de toekomst van Europa en maak kans op een reis naar Straatsburg om de Staat van de Europese Unie (SOTEU) bij te wonen.


Doe mee - deelname is gratis!

Tien mensen maken kans op een uitnodiging om naar Straatsburg te komen om de SOTEU bij te wonen! Dit is het jaarlijkse debat dat in het Europees Parlement wordt gehouden over de richting die de EU het volgende jaar op zal gaan.


Hoe kun je deelnemen?

Het is heel eenvoudig: verspreid de boodschap en laat je vrienden deelnemen aan de campagne door je unieke link te delen. Deze link krijg je als je je aanmeldt op www.thistimeimvoting.eu. We houden je op de hoogte van het aantal mensen dat zich dankzij jou heeft aangemeld!

Er zijn slechts twee regels: zorg ervoor dat mensen zich aanmelden met jouw unieke link (die ziet er als volgt uit: https://www.thistimeimvoting.eu/?recruiter_id={Nummer}), en blijf dit doen tot 31 juli 2018 middernacht. Het team van Europese verkiezingen zal dan de tien beste actievoerders uitnodigen om naar Straatsburg te komen voor SOTEU.

Wat is het precies?

De tien winnaars worden uitgenodigd voor een driedaagse reis naar Straatsburg (10-13 september 2018). Ze zullen hun standpunten bespreken en delen met leden van het Europees Parlement. Daarnaast krijgen ze VIP-plekken zodat ze de SOTEU kunnen volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Europese verkiezingen. Het verblijf en de reis worden geregeld door het Europees Parlement en de kosten worden vergoed.

Wie kan deelnemen aan de competitie?

Je moet minimaal 18 jaar zijn, in een land van de Europese Unie wonen en tussen 10 en 13 september beschikbaar zijn om naar Straatsburg te komen. De tien winnaars krijgen een e-mail, dus houd je e-mail in de gaten!

Bij deelname aan deze wedstrijd ga je ermee akkoord dat je gefilmd wordt en dat deze video gepubliceerd wordt op de sociale mediakanalen van het Europees Parlement.