SOTEU verseny 2018

Szeretnéd megosztani másokkal, hogyan látod Európa jövőjét, és egyúttal lehetőséget arra, hogy nyerj egy strasbourgi utat az Európai Parlamentbe?

Akkor itt a lehetőség, a nevezés nem kerül semmibe!

Hogyan vehetsz részt a versenyben?

Mi sem egyszerűbb: győzz meg minél több embert, hogy csatlakozzon a kampányunkhoz. Ehhez használd a számodra generált egyedi linket, amit a www.thistimeimvoting.eu oldalon való regisztrációnál kaptál, és oszd meg minél több ismerősöddel. Hogy tudd, hogyan állsz, folyamatosan értesíteni fogunk róla, hányan iratkoztak fel a honlapon a hírlevelünkre neked köszönhetően!

Két szabályt kell észben tartanod: győződj meg róla, hogy az ismerőseid a te egyedi linkedet használva iratkoznak fel (ez így néz ki: https://www.thistimeimvoting.eu/?recruiter_id={Szám}); illetve tartsd szem előtt a határidőt, ami július 31-e éjfél (közép-európai idő szerint). A legtöbb embert meggyőző 10 versenyzőt meghívjuk Strasbourgba.

Mi a tét?

A 10 nyertes három napra (szeptember 10–13.) Strasbourgba utazhat, ahol találkozhatnak az EP-képviselőkkel, valamint VIP helyről nézhetik az Európai Bizottság elnökének évértékelő beszédét és az azt követő, az EU jövőjéről szóló (State of the Union – SOTEU) vitát. Mivel ez az év legfontosabb parlamenti vitája, amely kijelöli az EU legfontosabb irányvonalait a következő évekre, ezért a választási csapatunk végig a nyertesek rendelkezésére fog állni és segít eligazodni ezen a mozgalmas eseményen.

A szállás és az utazás költségeit az Európai Parlament állja.

Ki vehet részt a versenyben?

Bárki, aki elmúlt 18 éves, az Európai Unió valamelyik tagországában él és ráér szeptember 10–13. között Strasbourgba utazni. A 10 nyertest e-mailben értesítjük, így mindenképp tartsd a szemed a beérkező e-mailjeiden a július 31-i határidőt követően.

A versenyben való részvétellel egyúttal hozzájárulsz, hogy az esemény alatt videót készítsünk veled, és közzétegyük a Parlament közösségi média oldalain.