SOTEU natječaj

Želite li podijeliti svoje mišljenje o europskoj budućnosti i osvojiti priliku za putovanje u Strasbourg kako bi prisustvovali raspravi o stanju EU-a?

Pridružite nam se - sudjelovanje je besplatno!

zahvaljujući ovoj jedinstvenoj prilici, deset sudionika naše kampanje bit će pozvano u Strasbourg na govor i raspravu o stanju EU-a.

Kako sudjelovati

Vrlo je jednostavno: pozovite prijatelje da se pridruže kampanji koristeći vašu jedinstvenu poveznicu koju ste dobili nakon registracije na www.thistimeimvoting.eu. Javljat ćemo vam koliko ljudi se priključilo kampanji zahvaljujući vama.

Dva su pravila: svi koji se priključe moraju se povezati s kampanjom putem vaše jedinstvene poveznice (izgleda ovako:  https://www.ovajputglasam.eu/?recruiter_id={broj}); te to mogu učiniti do 31. srpnja. Parlamentarni izborni tim će pozvati deset najboljih voditelja kampanje koju su imali najviše uspjeha s dijeljenjem pozivnica da dođu u Strasbourg.

Nagrada

Deset dobitnika bit će pozvano u Strasbourg od 10. do 13. srpnja. Imat će priliku razgovarati sa zastupnicima, pratiti govor i raspravu o stanju EU-a u parlamentarnoj vijećnici, a za pomoć i informacije na raspolaganju će im biti naš izborni tim.

Tko može sudjelovati

Sudionici moraju imati najmanje 18 godina, živjeti u zemlji Europske unije i biti na raspolaganju za trodnevno putovanje u Strasbourg (od 10. do 13. rujna). Deset dobitnika kontaktirat ćemo izravno e-poštom, stoga provjerite svoj sandučić!

Sudjelovanjem u natječaju pristajete na snimanje videa za objavu na društvenim mrežama Europskog parlamenta.