SOTEU 2018

Brænder du for at dele dine synspunkter om Europas fremtid? Og vil du gerne vinde en tur til Strasbourg, hvor du kan opleve talen om EU’s tilstand (også kendt som SOTEU)?

 

Så hold dig ikke tilbage - det er gratis at deltage!

Vi giver ti af jer en unik mulighed for at blive inviteret med til Strasbourg for at overvære SOTEU!

Hvordan deltager jeg i konkurrencen?

Det er supernemt at deltage: Du skal bare få folk til at tilslutte sig kampagnen ved at dele det personlige link, som du får ved at tilmelde dig på www.thistimeimvoting.eu, med så mange venner som muligt. Vi vil holde dig opdateret om, hvor mange der tilmelder sig takket være dig!

Der er kun to regler: Få folk til at tilmelde sig gennem dit personlige link (som ser sådan ud: https://www.thistimeimvoting.eu/?recruiter_id={000}), og bliv ved med det frem til midnat den 31. juli 2018. Parlamentets valgkampagnehold vil derefter invitere de ti, der har skaffet flest nye folk til kampagnen, til Strasbourg.

Hvad vinder jeg?

De ti vindere vil blive inviteret på en tredagestur til Strasbourg den 10.-13. september 2018. De får mulighed for at dele deres synspunkter med MEP’erne og får VIP-pladser til at følge debatten om Unionens tilstand, der er årets vigtigste debat i Parlamentet. Debatten handler om, hvilken retning EU skal bevæge sig i det følgende år. Parlamentets valgkampagnehold står til rådighed med hjælp og information. Udgifterne til rejse og indkvartering vil blive dækket af Europa-Parlamentet.

Hvem kan deltage?

Du skal være mindst 18 år, bo i et EU-land og have mulighed for at rejse til Strasbourg den 10.-13. september 2018. De ti vindere vil blive kontaktet via e-mail i dagene efter deadline, som er den 31. juli. Så husk at tjekke din e-mail der!

Deltagerne i konkurrencen siger samtidig ja til at blive filmet til en video, der senere vil blive lagt ud på Europa-Parlamentets profiler på sociale medier.