SOTEU Competition 2018

Състезание по повод на дебата за състоянието на ЕС

Искате ли да бъдете част от големия дебат за бъдещето на Европа и да получите шанса да посетите пленарното заседание на Парламента в Страсбург?

Пригответе се!

Ние ще поканим десет души да дойдат в Страсбург и да присъстват на пленарния дебат за състоянието на ЕС.

Как можете да участвате

Няма нищо трудно: убедете възможно най-много хора да се включат в нашата информационна кампания за изборите, като споделите Вашия уникален линк, който ще получите при регистрация на нашия уебсайт www.thistimeimvoting.eu. Споделете този линк със своите приятели и ги поканете и те да се включат. Ние ще Ви държим информирани колко души са се включили в кампанията благодарение на Вас!  

Има само две правила: уверете се, че Вашите приятели използват Вашия уникален линк при регистрация (той изглежда така: https://www.thistimeimvoting.eu/?recruiter_ID={число}; и ги убедете да се включат до края на 31 юли. След това екипът на Парламента за кампанията ще обяви десетимата победители, които ще получат покани за Страсбург.  

Каква е наградата?

Десетимата победители от целия ЕС ще бъдат поканени на четиридневно пътуване до Страсбург (10 – 13 септември). Те ще се срещнат с евродепутати и ще имат възможност да изразят мнението си в дискусии с тях. Победителите също така ще получат специални места, за да наблюдават дебата за състоянието на ЕС – едно от най-важните събития в Парламента, на което се разисква посоката на развитие на Европа през следващата година. Екипът на Парламента за изборната кампания ще съдейства на победителите. Разходите за пътуване и настаняване ще бъдат покрити от Европейския парламент.

Кой може да участва?

Участниците трябва да бъдат поне на 18 години, да живеят в страна от Европейския съюз и да бъдат свободни за пътуване между 10 и 13 септември. Ще се свържем с победителите по имейл, така че не забравяйте да си го проверявате!  

С участието си в състезанието Вие давате съгласие да бъдете снимани за видеоклип, който ще бъде публикуван в профилите на Парламента в социалните медии.