SOTEU Wedstrijd 2018

Wilt u uw mening geven over de toekomst van Europa en kans maken op een reis naar Straatsburg om de Staat van de Europese Unie (STOEU) bij te wonen?Doe mee - deelnemen is gratis!

Dankzij deze unieke gelegenheid worden tien mensen uitgenodigd om naar Straatsburg te komen om de SOTEU bij te wonen!

Hoe deel te nemen aan de wedstrijd?

Het is erg eenvoudig: deel uw unieke link te gebruiken, die u krijgt als u zich aanmeldt op www.thistimeimvoting.eu, met zoveel mogelijk vrienden. We houden u op de hoogte van het aantal mensen dat zich dankzij u heeft aangemeld!

Er zijn slechts twee regels: zorg ervoor dat mensen zich aanmelden met uw unieke link (het ziet er als volgt uit: https://www.thistimeimvoting.eu/?recruiter_id={Nummer}); en blijf dit doen tot vóór middernacht op 31 juli. Het team van Europese verkiezingen zal dan de tien beste actievoerders uitnodigen om naar Straatsburg te komen.

Wat staat er op het spel?
De tien winnaars worden uitgenodigd voor een driedaagse reis naar Straatsburg (10-13 september). Ze zullen hun standpunten bespreken en delen met de EP-leden en ze zullen VIP-plekken krijgen om het debat over de Staat van de Unie (STOEU), het belangrijkste debat dat elk jaar in het Parlement wordt gehouden over de richting die de EU het volgende jaar zal uitgaan, te volgen. Het team van Europese verkiezingen staat tot uw beschikking om u hulp en informatie te bieden. Verblijfs- en reiskosten worden vergoed door het Europees Parlement.

Wie kan deelnemen aan de competitie?
U moet minimaal 18 jaar oud zijn, in een land van de Europese Unie wonen en tussen 10 en 13 september beschikbaar zijn om naar Straatsburg te komen. De tien winnaars worden benaderd via e-mail binnen enkele dagen na de deadline (31 juli 2018). Check daarom uw e-mail op de betreffende dagen!

Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u er mee akkoord dat u gefilmd wordt voor een video die gepubliceerd wordt op de sociale mediakanalen van het Europees Parlement.